Stäng X
 













































































 
 
 

Annons:

 
Pantescapizza med kapris
Foto: Anna Huerta

Pantescapizza med kapris

 
Matlagningsvy

Recept från

 
 

Betyg (3)

Matskribent

 
 

Nyckelord

Ingredienser

Tillagningstid: 30 min.

  • 1 sats pizzadeg (se separat recept)
  • 1 sats tomatsås (se separat recept)
  • 2 msk kapris
  • 10–12 raka sardellfiléer, avrunna
  • 12 svarta oliver
  • 250 gram mozzarella, skivad eller riven

Gör så här

  • Sätt ugnen på 250 grader. Baka ut pizzadegen till önskad storlek, bred på tomatsåsen och toppa med kapris, sardellfiléer, oliver och mozzarella.
  • Grädda sedan i ugnen cirka 10 minuter för pizette (småpizzor), cirka 15–20 minuter för portionspizza, cirka 20–25 min för hel plåt.

Kommentarer

2 plåtar. Tid 30 minuter + gräddningstid

Passar till

Pizzadeg grundrecept
Tomatsås grundrecept
Boscaiolapizza med svamp och korv
Sfiziosa med lufttorkad skinka
Bianca vit pizza
 

Kommentarer

 

Skriv kommentar

Rubrik:
Namn:
   
 
 
 
 
 

Annons: