Pantescapizza med kapris

Du behöver 1 st sats pizzadeg (se separat recept) 1 st sats tomatsås (se separat recept) 2 msk kapris 11 st sardellfiléer avrunna 12 st...

Tillagningstid: 30 minuter
0 portioner

Du behöver

  • 1 st sats pizzadeg (se separat recept)
  • 1 st sats tomatsås (se separat recept)
  • 2 msk kapris
  • 11 st sardellfiléer avrunna
  • 12 st svarta oliver
  • 250 g mozzarella skivad eller riven

Gör så här

1
Sätt ugnen på 250 grader. Baka ut pizzadegen till önskad storlek, bred på tomatsåsen och toppa med kapris, sardellfiléer, oliver och mozzarella.

2
Grädda sedan i ugnen cirka 10 minuter för pizette (småpizzor), cirka 15–20 minuter för portionspizza, cirka 20–25 min för hel plåt.


Kommentar:
2 plåtar. Tid 30 minuter + gräddningstid

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top