Stäng X
 













































































 
 
 

Annons:

 
Papadums med tomatsalsa
Foto: Björn Tesch

Papadums med tomatsalsa

 
Matlagningsvy

Recept från

 
 

Betyg (2)

Matskribent

 
 

Nyckelord

Ingredienser

4 portioner

Tillagningstid: 20 min.

  • Tomatsalsa:
  • 2 kvisttomater
  • 1/2 vitlöksklyfta, pressad
  • 3 msk rödlök, finhackad
  • ½ dl hackad färsk koriander
  • 1 msk citronsaft
  • 2 msk olivolja
  • 1 krm salt
  • 1 tsk socker
  • ev 1/2 tsk sambal oelek
  • 1 pkt papadums

Gör så här

  • Dela tomaterna och skeda ur kärnorna. Finhacka tomatköttet och blanda med övriga ingredienser. Smaka av så att det blir god balans mellan kryddigt, syrligt och salt.
  • Fritera papadums i olja enligt förpackningens anvisningar och lägg att svalna på hushållspapper.

Passar till

Palak paneer
 

Kommentarer

 

Skriv kommentar

Rubrik:
Namn:
   
 
 
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
 
 
 

Annons: