Picklessill med ägg

Du behöver 3 sillfiléer (färdiginlagd eller så lägger du in själv, se länk) 1 msk majonnäs 2 msk creme fraiche 1 1/2 dl hackad pickles,...

Tillagningstid: 5 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 3 sillfiléer (färdiginlagd eller så lägger du in själv, se länk)
  • 1 msk majonnäs
  • 2 msk creme fraiche
  • 1 1/2 dl hackad pickles,
  • 1 hackat hårdkokt ägg
  • svartpeppar

Gör så här

1
Skär tre sillfiléer i bitar. Rör ihop 1 msk majonnäs, 2 msk creme fraiche med 1 1/2 dl hackad pickles, ett hackat hårdkokt ägg och rejält med nymalen svartpeppar. Vänd ner sillbitarna

2
i blandningen.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top