Prosciutto-rullar med färskost

Du behöver prosciutto cantadou eller annan färskost rucolasallad Gör så här Räkna med två, tre skivor prosciutto/parmaskinka per person. Klipp bort eventuella breda yttre fettkanter...

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner

Du behöver

  • prosciutto
  • cantadou eller annan färskost
  • rucolasallad

Gör så här

Räkna med två, tre skivor prosciutto/parmaskinka per person. Klipp bort eventuella breda yttre fettkanter från skivorna och lägg ut dem på en skärbräda. Lägg 1-2 msk cantadou-ost (eller annan färskost) med smak av vitlök och örter eller pepparrot på varje skinkskiva. Rulla ihop och lägg upp dem med rucolablad.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top