Pumpernickel med ansjovissälta

Du behöver 1 pkt rund pumpernickel (250 g) 100 g smör mjukt 1 st burk ansjovisfiléer (55 g) 1 st citron rivet/strimlat skal av Gör...

Tillagningstid: 10 minuter
20 portioner

Du behöver

  • 1 pkt rund pumpernickel (250 g)
  • 100 g smör mjukt
  • 1 st burk ansjovisfiléer (55 g)
  • 1 st citron rivet/strimlat skal av

Gör så här

1
Lägg upp pumpernickelskivorna på en skärbräda.

2
Rör smöret smidigt och lätt poröst. Finhacka ansjovisfiléerna och rör ner dem i smöret. Klicka smöret i en spritspåse och spritsa en smörstjärna på varje pumpernickelbit. Garnera med tunnstrimlat eller rivet citronskal.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top