Pytt i panna med saltgurka och rödbetor

Du behöver 11 st kokta kalla potatisar skalade 350 g kött fint tärnat 2 st gula lökar hackade smör 1 tsk salt 1 krm svartpeppar...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 11 st kokta kalla potatisar skalade
  • 350 g kött fint tärnat
  • 2 st gula lökar hackade
  • smör
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 0.5 dl persilja klippt

Tillbehör:

saltgurka
rödbetor inlagda
paprika eller bitar
bröd

Gör så här

1
1 Stek, potatis, kött och lök. Smaka av

2
med salt och peppar.

3
2 Vänd ner persiljan.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top