Du behöver
- 4 st tortillabröd medelstora
- 1 dl västerbottensost riven
- 2 dl keso
- 1 dl paprika (eller 1 hemgrillad)
- 2 näve rucola
- rapsolja att steka i
- flingsalt och nymald svartpeppar
Gör så här
1
1 Lägg två av bröden på en skärbräda och strö på osten.
2
2 Lägg på keso, paprika och rucola. Salta och peppra lätt.
3
3 Toppa med de resterande tortillabröden och tryck ihop lätt.
4
4 Hetta upp lite olja i en stor panna och stek en dubbel tortilla åt gången cirka 1 minut på var sida. Tryck gärna lätt med en stekspade så att den smälter ihop.
5
5 Lägg upp på skärbräda och låt vila ett par minuter innan du klipper bröden i 4 bitar vardera.
Receptet kommer från boken Good morning, Kakao förlag.