Räkröra med keso

Du behöver 500 g räkor med skal 100 g crabsticks 500 g keso 1 dl yoghurt eller filmjölk 1 dl majonnäs 1 st rödlök finhackad...

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 500 g räkor med skal
  • 100 g crabsticks
  • 500 g keso
  • 1 dl yoghurt eller filmjölk
  • 1 dl majonnäs
  • 1 st rödlök finhackad
  • 1 pkt dill fryst eller färsk

Gör så här

1
Skala räkorna. Hacka räkor och crabsticks och blanda med keso, yoghurt, majonnäs, hackad rödlök och dill.

2
Låt gärna röran stå och dra i kylen så att smakerna blandas.

3
Ät röran till exempel till rostat bröd eller som fyllning i bakpotatis.


Kommentar:
Detta är ett läsarrecept av Lena Eklund från Årsta i Stockholm som har provlagats av Icakuriren.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top