Röd currysoppa med lax och nudlar

Du behöver 13 dl vatten 3 msk kycklingfond konc 2 msk currypasta röd 250 g äggnudlar 1 st broccoli i små buketter 600 g laxfilé...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 13 dl vatten
  • 3 msk kycklingfond konc
  • 2 msk currypasta röd
  • 250 g äggnudlar
  • 1 st broccoli i små buketter
  • 600 g laxfilé tärnad
  • 70 g färsk spenat
  • 4 st salladslökar skivade
  • 1.5 msk fisksås asiatisk
  • 1.5 st lime saften
  • sesamolja

Gör så här

Koka upp vatten, kycklingfond och currypasta i en stor kastrull, och låt koka i cirka 5 minuter. Lägg i nudlar och broccolibuketter och koka ytterligare 4 minuter. Lägg i laxtärningar, färsk spenat och salladslök, sätt på lock och ta av från värmen. Låt stå i cirka 2 minuter. Smaka av med fisksås och limesaft. Lägg upp i tallrikar och droppa lite sesamolja i varje tallrik.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top