Rökt laxomelett med haricots verts

Du behöver 8 st ägg 1 dl standardmjölk salt peppar nymalen smör till stekning 150 g haricots verts 1 st schalottenlök finhackad 200 g lax...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 8 st ägg
  • 1 dl standardmjölk
  • salt
  • peppar nymalen
  • smör till stekning
  • 150 g haricots verts
  • 1 st schalottenlök finhackad
  • 200 g lax kallrökt i skivor
  • 1 st smörgåskrasse ask

Gör så här

1
Vispa ihop ägg och mjölk, salta och peppra. Stek omeletten krämig i smör i en stekpanna.

2
Koka haricots vertsen några minuter i saltat vatten, häll av och vänd ihop med en klick smör och finhackad schalottenlök.

3
Toppa den färdiga omeletten med rökt lax och klipp över smörgåskrasse. Servera med haricots vertsen.


Kommentar:
Näringsvärde: Kcal 415, Fett 32 g, Kolhydrater 6 g, Fibrer 3 g

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top