Rabarbersalsa till rökt fisk

Du behöver 0.5 st grön paprika tärnad 0.5 st röd paprika tärnad 5 dl rabarber tärnad 2 st tomater tärnade 1 st röd lök hackad...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 0.5 st grön paprika tärnad
  • 0.5 st röd paprika tärnad
  • 5 dl rabarber tärnad
  • 2 st tomater tärnade
  • 1 st röd lök hackad
  • 2 msk olivolja
  • 2 msk balsamvinäger
  • salt
  • svartpeppar

Gör så här

1
Placera paprika, rabarber, tomat och lök i en bunke. Tillsätt olivolja och balsamvinäger. Smaka av med salt och peppar.

2
Serveras kall tillsammans med den rökta fisken.


Kommentar:
Tillbehör
böckling eller annan rökt fisk som till exempel makrill eller sik, serverad ljummen

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top