Rispaj med grädde och rårörda lingon

Du behöver 120 g smör 3/4 dl strösocker knappt 2 dl malet rismjöl (Risenta) Till formarna: smör rismjöl Tillbehör: vispad grädde rårörda lingon Gör så...


10 portioner

Du behöver

  • 120 g smör
  • 3/4 dl strösocker
  • knappt 2 dl malet rismjöl (Risenta)
  • Till formarna:
  • smör
  • rismjöl
  • Tillbehör:
  • vispad grädde
  • rårörda lingon

Gör så här

1
Rör ihop ingredienserna till degen. Fördela den i väl smorda och mjölade formar.

2
Grädda i 170 graders ugnsvärme 15–20 minuter.

3
Njut dem fyllda med grädde och sylt direkt ur formarna eller stjälp upp dem före serveringen.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top