Romsill med dill och gräslök

Du behöver 3 st sillfiléer färdiginlagd eller så lägger du in själv, se länk 1 msk majonnäs 2 msk crème fraîche 1 msk hackad dill...

Tillagningstid: 5 minuter
3 portioner

Du behöver

  • 3 st sillfiléer färdiginlagd eller så lägger du in själv, se länk
  • 1 msk majonnäs
  • 2 msk crème fraîche
  • 1 msk hackad dill
  • 1 msk hackad gräslök
  • svartpeppar

Gör så här

Skär tre sillfiléer i bitar. Rör ihop en sås av 1 msk majonnäs, 2 msk creme fraiche, 50 g löjrom (sikrom eller stenbitsrom går också), 1 msk hackad dill, 1 msk hackad gräslök och rejält med nymalen svartpeppar. Vänd ner sillen och toppa med en klick forellrom om så önskas.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top