Du behöver
- 1 g färskpotatis
- 2.5 st dillkvistar
- 4 st tinade portionsskäddor
- salt, vitpeppar
- 1 dl vetemjöl
- 1 st gul lök
- 1 tsk smör
- 4 st rödbetor inlagda
- 2 st saltgurkor
- smör att steka i
- 2 msk kapris
Gör så här
1
1 Borsta eller skrapa potatisen, koka den med dill och salt.
2
2 Strö skäddorna med salt och vitpeppar, vänd dem i vetemjöl.
3
3 Grovtärna löken, mikra den med 1 tesked smör 1 ? minut i mikron på full effekt, rör om emellanåt.
4
4 Tärna rödbetor och gurka, blanda med lök och kapris.
5
5 Bryn smör lätt i stekpanna på ganska hög värme. Stek skäddorna frasiga, ett par minuter på varje sida. Servera hacket på fisken.