Snittar med rostad paprika

Du behöver 1 st paprika stor röd 8 skiva baguette ca 2 cm tjocka 1 st tomat flingsalt och nymalen svartpeppar olivolja 8 st gröna...


8 portioner

Du behöver

  • 1 st paprika stor röd
  • 8 skiva baguette ca 2 cm tjocka
  • 1 st tomat
  • flingsalt och nymalen svartpeppar
  • olivolja
  • 8 st gröna oliver
  • cocktailpinnar

Gör så här

Kärna ur och dela paprikan i åtta klyftor. Rosta dem enligt receptet på Pimiento asado. Rosta brödet i brödrost eller ugn. Halvera tomaten och gnid brödet med snittsidan. Salta och peppra. Fördela paprikaklyftor över och droppa lite olivolja på. Toppa med en oliv på en cocktailpinne.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top