Du behöver
- 2.5 st gula lökar
- smör
- 1 tsk strösocker
- 1.5 msk ättika 12 %
- salt och nymalen vitpeppar
- 2 msk hackad dill
- 600 g torskfilé
- salt
- rågmjöl
Till servering
citronklyftor
potatis kokt eller pressad
Gör så här
1
1 Skala och skiva löken. Stek den i smör på medelvärme i 7–8
2
minuter, tillsätt socker och ättika, låt fräsa ytterligare någon minut. Salta och peppra, blanda i dill.
3
2 Salta fiskfiléerna och vänd dem i rågmjöl. Stek dem 2 minuter på varje sida i brynt smör.
4
3 Servera med den syrade löken, citronklyftor och kokt eller pressad potatis.
Näringsvärde
Kcal 428, Fett 13 g, Kolhydrater 44 g, Fibrer 5 g