Du behöver
- 2 msk olivolja
- 4 st tomater i bitar
- 2.5 st salladslökar strimlade, eller 1 dl strimlad purjolök
- 2 st burkar stora vita bönor avrunna och sköljda
- 3.5 st sardellfiléer hackade
- salt och nymalen svartpeppar
- 3 msk kapris + 2 msk spad
- 4 bitar fiskfilé vit
- salt och peppar
- vetemjöl
- smör till stekning
- citronklyftor
Gör så här
1
1 Hetta upp olivoljan i en vid kastrull eller panna. Släng i tomater, lök, bönor och sardellhack.
2
2 Rör om, salta och peppra och låt fräsa någon minut bara så det blir ordentligt varmt. Tillsätt kapris och kaprisspad.
3
3 Salta och peppra fisken och vänd den i mjöl. Stek filébitarna på medelvärme i brynt smör 2–3 minuter på varje sida. Servera
4
citronklyftor till.
Näringsvärde:Kcal 597, Fett 32, Kolhydrater 56, Fibrer 3