Stekt kaviarmacka med purjolök

Du behöver 8 skiva bröd mjukt smör att breda på brödet 4 skiva ost smörgåskaviar 5 cm purjolök hackad sallad Gör så här 1 Bred...

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 8 skiva bröd mjukt
  • smör att breda på brödet
  • 4 skiva ost
  • smörgåskaviar
  • 5 cm purjolök hackad
  • sallad

Gör så här

1
Bred smör på fyra brödskivor och lägg på en ostskiva. Bred kaviar på de andra fyra brödskivorna och strö över purjolök.

2
Lägg ihop varje ostmacka med en kaviarmacka till dubbelmackor. Stek dem i smör och olja på båda sidor.

3
Dela mackorna på mitten och servera med en god sallad och en dressing.

4
Ett glas kallt öl passar bra till.


Kommentar:
Detta är ett läsarrecept av Barbro Öman, Östervåla.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top