Stekt makrill med äppelsallad

Du behöver 850 g potatis 2 st äpplen tärnade 0.5 st röd lök hackad 1 msk kapris hackad 0.5 dl majonnäs 500 g makrillfilé med...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 850 g potatis
  • 2 st äpplen tärnade
  • 0.5 st röd lök hackad
  • 1 msk kapris hackad
  • 0.5 dl majonnäs
  • 500 g makrillfilé med skinn
  • olja att steka i
  • salt och svartpeppar
  • mangoldblad till servering

Gör så här

1
1. Koka potatisen i saltat vatten.

2
2. Blanda äpple, lök, kapris och majonnäs till en krämig sallad.

3
3. Stek fisken i olja i het panna, skinnsidan först, salta och peppra.

4
Servera fisken med mangold, kokt potatis och ­äppelsallad.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top