Du behöver
- 500 g fläskfärs
- olja till stekning
- 2 msk ingefära riven
- 1 st peppar urkärnad, finhackad
- 6 st salladslökar skivade
- 1 tsk salt
- svartpeppar
- 1/2–1 msk fisksås asiatisk
- 2 prt ris kokt, kallt
- 1 kruka koriander
- sesamolja
- 4 st ägg
- 1 kruka koriander
- rostade sesamfrön
- soja
Gör så här
1
tek fläskfärsen i olja tillsammans med ingefära, chili och salladslök, krydda med salt och peppar. Tillsätt riset när färsen är
2
genomstekt och låt allt bli varmt. Smaka av med fisksås Vispa upp äggen ett och ett och stek i sesamolja i het panna till fyra tunna omeletter.
3
Servera risfräset på omeletten och toppa med korianderblad och rostade sesamfrön. Droppa över lite soja och sesamolja.