Stäng X
 













































































 
 
 

Annons:

 
Steppsallad med pepparrot
Foto: Kent Jardhammar

Steppsallad med pepparrot

 
Matlagningsvy

Recept från

 
 

Betyg (5)

Matskribent

 
 

Nyckelord

Ingredienser

4 portioner

Tillagningstid: 20 min.

  • 1 liter fint strimlad vitkål, ca 250 g
  • 1 burk lätt crème fraîche
  • 3 msk majonnäs
  • 1 grovrivet äpple
  • 1 msk riven pepparrot
  • 2 krm salt
  • 2 krm svartpeppar

Gör så här

  • Blanda alla ingredienserna i en skål och ställ salladen kallt ett par timmar så att smakerna förenas.
  • Servera salladen i rulle tillsammans med korv eller strimlat kött. Eller servera den som tillbehör till både fisk och kött.

Kommentarer

Fler läckra kål- och morotsrecept hittar du nedan!

Passar till

Kummindoftande vitkålssoppa
Rotfruktswok med jordnötssås
Morotsbaguetter
Morotstimbaler med smörsky
 

Kommentarer

 

Skriv kommentar

Rubrik:
Namn:
   
 
 
 
 
 

Annons: