Tapenade av svarta oliver

Du behöver 1 st svarta oliver (340 g), kärnfria 0.5 st kapris (60g) 1 st vitlöksklyfta 1 msk olivolja Gör så här Finhacka oliver och...


0 portioner

Du behöver

  • 1 st svarta oliver (340 g), kärnfria
  • 0.5 st kapris (60g)
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 msk olivolja

Gör så här

Finhacka oliver och kapris med kniv eller i matberedare tills det nästan blir en massa som håller ihop. Finhacka vitlöksklyftan och blanda alltsammans med olivoljan. Ställ tapenaden kallt tills den ska serveras. Lägg då upp den på nyrostat bröd.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top