Tapenade med marsalavin

Du behöver 250 g oliver urkärnade svarta 2 msk kapris 1 st vitlöksklyfta 3.5 st sardellfiléer 5 st basilikablad 0.75 dl olivolja 2 msk marsalavin...

Tillagningstid: 10 minuter
1 portion

Du behöver

  • 250 g oliver urkärnade svarta
  • 2 msk kapris
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 3.5 st sardellfiléer
  • 5 st basilikablad
  • 0.75 dl olivolja
  • 2 msk marsalavin
  • svartpeppar
  • salt ev

Gör så här

Mixa allt utom salt och peppar i matberedare, smaka av med svartpeppar och eventuellt salt om det skulle behövas, men troligtvis är det tillräckligt salt redan.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top