Läsar-recept

Torskblock med dill och kaviar

Du behöver 500 g torsk 50 g smör 0.5 st dill paket frusen citron lite pressad salt peppar 2 dl matlagningsgrädde 1 st tomat skivad...

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 500 g torsk
  • 50 g smör
  • 0.5 st dill paket frusen
  • citron lite pressad
  • salt peppar
  • 2 dl matlagningsgrädde
  • 1 st tomat skivad
  • kaviar

Gör så här

1
Dela torsken i block som är ett par cm breda. Skiva tomaten och lägg över, salta och peppra, strö över dillen, skär ner några klickar smör och häll över matlagningsgrädde. Pressa lite citron över och ta fram kaviar tuben…

2
Lägg några strängar kaviar över allt sammans och ställ in fisken i micron på full effekt i 15 minuter. Kaviaren kommer få en mörkare färg när den torkar, men smaken är kvar!

3
Servera med kokt potatis.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top