Du behöver
Kokosbotten
4 st äggvitor
2 msk strösocker
1.5 dl florsocker
3.5 dl riven kokos
Mousse, grundsats
2.25 dl strösocker
0.5 dl ljus sirap
1.5 dl vatten
6 st äggulor
Rabarbermousse
1 dl mousse från grundsatsen
100 g rabarber (så röd som möjligt), finskuren
3 msk vatten
1.5 st gelatinblad
2.5 dl vispgrädde
Vit chokladmousse
0.75 dl mousse från grundsatsen
1.5 st gelatinblad
100 g vit choklad smält i mikrovågsugnen
2.5 dl vispgrädde
Jordgubbsmousse
1 dl mousse från grundsatsen
100 g jordgubbar (cirka 2 dl)
1.5 st gelatinblad
2.5 dl vispgrädde
Edvin Swenson i Vadstena, har skickat in receptet på tårtan till Icakurirens stora sommartårttävling 2012.
Tid 2 timmar och 30 minuter + tid att frysa