Stäng X
 













































































 
 
 

Annons:

 
Vintersallad
Foto: Patrik Cederman

Vintersallad

 
Matlagningsvy

Recept från

 
 

Betyg (0)

Matskribent

 
 

Nyckelord

Ingredienser

4 portioner

  • 300 g rimmat fläsk
  • 4 skivor vitt formbröd
  • 2 msk olivolja
  • Dressing
  • 2 tsk ljus dijonsenap
  • 1 msk vit balsamvinäger
  • 3 msk god olivolja
  • 1 msk vatten
  • salt och nymalen svartpeppar
  • 1 påse blandad sallad (ca 130 g)
  • 12-16 röda cocktailtomater

Gör så här

  • Skär fläsket i strimlor. Knaperstek det i en torr stekpanna. Låt rinna av på ett hushållspapper. Tärna brödet och stek det gyllenbrunt i olivolja. Rör ihop senap, vinäger och olja till en dressing. Späd med lite vatten och smaka av med salt och peppar.
  • Lägg sallad, delade tomater och fläsket i en skål. Vänd ner dressingen och strö över brödkrutongerna. Servera!
 

Kommentarer

 

Skriv kommentar

Rubrik:
Namn:
   
 
 
 
 
 

Annons: