Vitlökssill med tomat

Du behöver 3 st sillfiléer (färdiginlagd eller så lägger du in själv, se länk) 1 msk majonnäs 2 msk crème fraîche creme fraiche med 1...

Tillagningstid: 5 minuter
3 portioner

Du behöver

  • 3 st sillfiléer (färdiginlagd eller så lägger du in själv, se länk)
  • 1 msk majonnäs
  • 2 msk crème fraîche creme fraiche med 1 riven
  • 1 st tomat urkärnad och tärnad
  • 2 msk kapris
  • 1 tsk dijonsenap
  • 0.5 dl purjolök strimlad
  • svartpeppar

Gör så här

Skär tre sillfiléer i bitar. Rör ihop 1 msk majonnäs och 2 msk creme fraiche med 1 riven vitlöksklyfta, 1 urkärnad och tärnad tomat, 2 msk kapris, 1 tsk dijonsenap, 1/2 dl strimlad purjolök och lite nymalen svartpeppar. Vänd ner sillen, garnera med några purjostrimlor.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top