Fyllda champinjoner Provençale

Du behöver 10 st champinjoner 1 msk smör 2 tsk hackad persilja 2 st pressade vitlöksklyftor 0.5 krm svartpeppar grovmalen ost till gratinering Gör så...


4 portioner

Du behöver

  • 10 st champinjoner
  • 1 msk smör
  • 2 tsk hackad persilja
  • 2 st pressade vitlöksklyftor
  • 0.5 krm svartpeppar grovmalen
  • ost till gratinering

Gör så här

Bryt av nederdelen på champinjonerna. Mixa dem grovt tillsammans med smör, persilja, vitlök och peppar. Fyll hattarna med mixet och placera dem på ugnsäkert fat. Strö över osten och gratinera svampen i 200 graders ugnsvärme cirka 10 minuter.


Kommentar:
Klicka på länkarna för fler vegetariska julfrestelser!

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top