Gnocchi (potatispasta) med tomater och ostsås

Du behöver 1 pkt bacon (140 g), strimlad 450 g gnocchi (potatispasta) 1 st körsbärstomater (250 g) 100 g gröna bönor bitskurna 2.5 dl ostsås...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 1 pkt bacon (140 g), strimlad
  • 450 g gnocchi (potatispasta)
  • 1 st körsbärstomater (250 g)
  • 100 g gröna bönor bitskurna
  • 2.5 dl ostsås Kelda
  • salt och svartpeppar
  • 0.5 kruka färsk basilika

Till garnering:

50 g mangoldskott

Gör så här

1
1 Stek baconet i panna på medelvarm platta tills det får färg. Lägg i gnocchikuddarna och halverade körsbärstomater. Värm under omrörning.

2
2 Mikra bönorna tills de tinat. Skär i bitar och blanda med gnocchin. Häll på ostsås och koka upp under omrörning.

3
3 Smaka av med salt och peppar. Strimla basilikabladen och blanda ner i rätten. Lägg upp på tallrikar och garnera med sköljda mangoldskott.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top