Gnocchipasta med bacon, champinjoner och avokado

Du behöver 2 pkt bacon champinjoner skurna i bitar 1 st lök hackad olivolja 1 st vitlöksklyfta pressad svartpeppar salt 0.5 dl vatten eller vin...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 2 pkt bacon
  • champinjoner skurna i bitar
  • 1 st lök hackad
  • olivolja
  • 1 st vitlöksklyfta pressad
  • svartpeppar salt
  • 0.5 dl vatten eller vin
  • gnocchipasta
  • 1 st avokado skuren i klyftor

Tillbehör:

parmesanost
rucolasallad

Gör så här

1
Strimla baconskivorna och stek dem knapriga. Lägg dem på hushållspapper så länge.

2
Bryn champinjonerna och löken i olivolja och vitlök. Dra några tag med svartpepparkvarnen. Tillsätt eventuell vätska. smaka av med salt.

3
Koka pastan enligt förpackningen.

4
Blanda ner bacon och avokadoklyftorna. Hetta upp och smaka av med svartpeppar.

5
Servera med rikligt med riven parmesanost och rucola.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top