Grönpestopasta med lufttorkad skinka

Du behöver 200 g pasta av valfri sort 4 msk pesto grön från burk 12 st oliver 8 st körsbärstomater skinka eller skinka av valfri...

Tillagningstid: 30 minuter
2 portioner

Du behöver

  • 200 g pasta av valfri sort
  • 4 msk pesto grön från burk
  • 12 st oliver
  • 8 st körsbärstomater
  • skinka eller skinka av valfri sort
  • basilika några blad färsk

Tillbehör:

bröd färskt

Gör så här

1
Koka pastan enligt förpackningens anvisningar.

2
Slå av vattnet från pastan och häll tillbaka pastan i kastrullen. Rör ner peston runt pastan tillsammans med svarta oliver och körsbärstomaterna.

3
Lägg upp salladen i en serveringsskål och toppa med lufttorkad skinka och ett par färska basilikablad. Servera salladen ljum.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top