Du behöver
- 4 st kycklingfiléer
- 4 skiva bacon
- 2 tsk rosmarin
- salt, svartpeppar
- 400 g spenat- eller fullkornsbandspagetti
- 200 g kantareller
- 2 msk smör
- 2 dl matyoghurt kokbar
- salt och svartpeppar
- 400 g skärbönor
Gör så här
1
Vira en baconskiva runt varje kycklingfilé, krydda med rosmarin, salt och peppar och stek mitt i
2
ugnen i 200 grader i 20 minuter.
3
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Stek under tiden kantarellerna i en panna, vänd ner yoghurten och koka upp. Smaka av med salt och peppar och vänd ner avsilad pasta.
4
Snitta skärbönorna fint och koka dem 3–4 minuter i kokande, lättsaltat vatten. Servera dem till kycklingfiléerna och pastan.
Kcal 590, Fett 12 g, Kolhydrater 75 g, Fibrer 7 g