Norrlandslunch med mozzarella

Du behöver 3 tunnbrödsskivor (kuvertbrödsmodellen) 1 tomat, skivad ca 1 msk pesto (gärna peperoni) romansallad 100 g mozzarella, skivad basilika 1/2 krm svartpeppar 4–5 svarta...

Tillagningstid: 30 minuter
1 portion

Du behöver

  • 3 tunnbrödsskivor (kuvertbrödsmodellen)
  • 1 tomat, skivad
  • ca 1 msk pesto (gärna peperoni)
  • romansallad
  • 100 g mozzarella, skivad
  • basilika
  • 1/2 krm svartpeppar
  • 4–5 svarta oliver
  • 30–50 g rökt renstek
  • Dessert:
  • yoghurtdrink med frukt

Gör så här

1
Fyll två av tunnbrödsskivorna med de föreslagna ingredienserna.

2
Toppa med det tredje brödet.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top