Papadums med tomatsalsa

Av .

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
4 röstande. Du har satt betyget 3.

Du behöver

  • Tomatsalsa:
  • 2 kvisttomater
  • 1/2 vitlöksklyfta, pressad
  • 3 msk rödlök, finhackad
  • ½ dl hackad färsk koriander
  • 1 msk citronsaft
  • 2 msk olivolja
  • 1 krm salt
  • 1 tsk socker
  • ev 1/2 tsk sambal oelek
  • 1 pkt papadums

Gör så här

1
Dela tomaterna och skeda ur kärnorna. Finhacka tomatköttet och blanda med övriga ingredienser. Smaka av så att det blir god balans mellan kryddigt, syrligt och salt.
2
Fritera papadums i olja enligt förpackningens anvisningar och lägg att svalna på hushållspapper.

Passar till:

Recept // Fler grönsakerrecept