Papadums med tomatsalsa

Av .

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
4 röstande. Du har satt betyget 3.

Du behöver

    Tomatsalsa:

  • 2 stycken kvisttomat
  • 0.5 stycken vitlöksklyfta pressad
  • 3 matskedar rödlök finhackad
  • 0.5 deciliter koriander hackad färsk
  • 1 matsked citronsaft
  • 2 matskedar olivolja
  • 1 kryddmått salt
  • 1 tesked socker
  • 0.5 teskedar sambal oelek
  • 1 paket papadums

Gör så här

1
Dela tomaterna och skeda ur kärnorna. Finhacka tomatköttet och blanda med övriga ingredienser. Smaka av så att det blir god balans mellan kryddigt, syrligt och salt.
2
Fritera papadums i olja enligt förpackningens anvisningar och lägg att svalna på hushållspapper.

Passar till:

Recept // Fler grönsakerrecept