Pastasallad med fetaost

Du behöver 300 g pasta valfri 200 g fetaost tärnad 14 st körsbärstomater halverade eller 2 tomater, skivade 1 st röd lök fint strimlad 1...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 300 g pasta valfri
  • 200 g fetaost tärnad
  • 14 st körsbärstomater halverade eller 2 tomater, skivade
  • 1 st röd lök fint strimlad
  • 1 st paprika finstrimlad
  • 20 st svarta oliver
  • rucolasallad

Dressing:

8 msk olja
2 msk vinäger
2 tsk italiensk salladskrydda
salt
svartpeppar

Gör så här

1
1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Spola pastan kall.

2
2. Vispa ihop dressingen och häll den över pastan.

3
3. Tillsätt fetaost, tomater, röd lök, gul paprika, svarta oliver, några blad rucola och blanda om ordentligt.

4
4. Dra några varv med pepparkvarnen över det hela och voilà! Middagen är serverad.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top