Du behöver
- 4 st quornschnitzlar frysta
- 4 st jalapenopeppar ur burk
- 0.5 st röd chilipeppar
- 1 msk chilisås av ketchuptyp
- 1.5 dl kesella
- 8 st färskpotatisar kokta
- 10 st sockerärter
- 6 st champinjoner
- 1 st knipplök
- 1 msk olja
- 10 st körsbärstomater
- 1 msk vit balsamvinäger
- flingsalt svartpeppar
Gör så här
1
1 Tillaga quornschnitzlarna enligt anvisningen på förpackningen. Toppa dem med var sin jalapenopeppar precis före servering.
2
3
2 Skrapa fröna ur chilipepparn och hacka den fint. Blanda med chilisås och kesella till en sås.
4
5
3 Dela potatisarna, skölj sockerärterna och skaka dem torra i handduk, dela svampen, skiva löken. Fräs allt ljummet i olja i en stekpanna. Tillsätt halverade tomater och balsamvinäger. Salta och peppra.