Quornschnitzel med het rosa sås

Du behöver 4 st quornschnitzlar frysta 4 st jalapenopeppar ur burk 0.5 st röd chilipeppar 1 msk chilisås av ketchuptyp 1.5 dl kesella 8 st...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 4 st quornschnitzlar frysta
  • 4 st jalapenopeppar ur burk
  • 0.5 st röd chilipeppar
  • 1 msk chilisås av ketchuptyp
  • 1.5 dl kesella
  • 8 st färskpotatisar kokta
  • 10 st sockerärter
  • 6 st champinjoner
  • 1 st knipplök
  • 1 msk olja
  • 10 st körsbärstomater
  • 1 msk vit balsamvinäger
  • flingsalt svartpeppar

Gör så här

1
1 Tillaga quornschnitzlarna enligt anvisningen på förpackningen. Toppa dem med var sin jalapenopeppar precis före servering.

2

3
2 Skrapa fröna ur chilipepparn och hacka den fint. Blanda med chilisås och kesella till en sås.

4

5
3 Dela potatisarna, skölj sockerärterna och skaka dem torra i handduk, dela svampen, skiva löken. Fräs allt ljummet i olja i en stekpanna. Tillsätt halverade tomater och balsamvinäger. Salta och peppra.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top