Rostbiff med champinjoner och parmesanost

Du behöver 100 g ruccolablad 400 g tunna skivor tillagad rostbiff ca 100 g färska champinjoner, skivade 100 g parmesanost i tunna skivor 75–100 g...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 100 g ruccolablad
  • 400 g tunna skivor tillagad rostbiff
  • ca 100 g färska champinjoner, skivade
  • 100 g parmesanost i tunna skivor
  • 75–100 g pinjenötter, rostade
  • salt
  • svartpeppar
  • olivolja

Gör så här

1 Placera ut ruccolabladen på ett fat. Täck med rostbiffen, champinjonerna, parmesanosten och pinjenötterna. Salta och peppra. Droppa över olivolja.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top