Rotfruktspytt

Du behöver 3 dl palsternacka morot och rotselleri vatten smör svartpeppar Gör så här Koka rotsakerna helt lätt i saltat vatten. Låt rinna av och...

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 3 dl palsternacka morot och rotselleri
  • vatten
  • smör
  • svartpeppar

Gör så här

Koka rotsakerna helt lätt i saltat vatten. Låt rinna av och bryn därefter tärningarna i smör. Salta och peppra.


Kommentar:
Vår höstliga festmeny är komponerad av islänningen Gardar Gislason, köksmästare på Sfärens Konferens i Solna. För fler höstrecept, klicka på länkarna nedan.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top