Sandwich med äggsallad

Du behöver 6 st ägg medelstora 3 msk majonnäs salt svartpeppar 8 skiva rostbröd ljust smörgåskrasse ett tråg Gör så här 1 Koka upp vatten...

Tillagningstid: 30 minuter
16 portioner

Du behöver

  • 6 st ägg medelstora
  • 3 msk majonnäs
  • salt
  • svartpeppar
  • 8 skiva rostbröd ljust
  • smörgåskrasse ett tråg

Gör så här

1
Koka upp vatten i en kastrull, lägg ner äggen och koka i 9 minuter. Spola äggen kalla, skala och hacka dem ganska fint. Blanda i majonnäs och smaka av med salt och peppar.

2
Lägg upp fyra brödskivor, bred på äggsalladen ganska tjockt och toppa med resterande brödskivor, kantskär och skär varje dubbelmacka i fyra delar. Klipp krassen ner på ett fat och doppa sandwichsidorna i den.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top