Rabarber-tider: 3 makalöst goda recept

Nu är det skördetid för ­spröda ­rabarber. Vår matkreatör Lena Söderström ­bjuder på ett riktigt sommarkalas med en fantastisk paj, rabarberkaka med nöt & chokladströssel och en riktigt lyxig frozen cheesecake.

Gör ett fint stjärnmönster

Dela rabarberstjälkarna i 3-4 lika stora bitar. Blanda dem med socker i en stor form. Skär sedan varje bit i sneda stavar, och lägg en efter en i pajen, så att de bildar ett fint stjärnmönster.  


Rabarber-tider: 3 makalöst goda recept

Dessert

Friformpaj med rabarber

1 timme   Recept från Icakuriren.se


Rabarber-tider: 3 makalöst goda recept

Dessert

Fryst rabarber-cheesecake

1 timme 20 minuter   Recept från Icakuriren.se


Rabarber-tider: 3 makalöst goda recept

Rabarberkaka med strössel

1 timme 30 minuter   Recept från Icakuriren.se

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top