Vild kotlett med rotsaker och rönnbärsgelé

Du behöver kotletter typ hjort, älg, rådjur eller liknande salt svartpeppar smör 3 st rödbetor kokta 4 st morötter halverade längsmed, små, kokta 4 prt...


4 portioner

Du behöver

  • kotletter typ hjort, älg, rådjur eller liknande
  • salt svartpeppar
  • smör
  • 3 st rödbetor kokta
  • 4 st morötter halverade längsmed, små, kokta
  • 4 prt hollandaisesås extra smaksatt med dragon
  • 5 msk rönnbärsgelé (se länk)

Gör så här

Salta och peppra kotletterna. Stek dem 2–3 minuter på varje sida i smöret. Vildkött ska gärna ha en rosa ton inuti. Lägg upp på tallrik tillsammans med övriga ingredienser.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top