Du behöver

  • 300 g rimmat fläsk
  • 4 skivor vitt formbröd
  • 2 msk olivolja
  • Dressing
  • 2 tsk ljus dijonsenap
  • 1 msk vit balsamvinäger
  • 3 msk god olivolja
  • 1 msk vatten
  • salt och nymalen svartpeppar
  • 1 påse blandad sallad (ca 130 g)
  • 12-16 röda cocktailtomater

Gör så här

1
Skär fläsket i strimlor. Knaperstek det i en torr stekpanna. Låt rinna av på ett hushållspapper. Tärna brödet och stek det gyllenbrunt i olivolja. Rör ihop senap, vinäger och olja till en dressing. Späd med lite vatten och smaka av med salt och peppar.
2
Lägg sallad, delade tomater och fläsket i en skål. Vänd ner dressingen och strö över brödkrutongerna. Servera!

Recept // Fler fläskköttrecept