Vit chokladtryffel – med polkagriscrisp

Försvinnande goda tryfflar - perfekta på gottebordet!

Tillagningstid: 30 minuter
30 stycken

Du behöver

  • 100 g polkagrisar
  • 1 dl vispgrädde
  • 200 g vit choklad
  • florsocker

Garnering

krossade polkagrisar

Gör så här

1

Stöt polkagrisarna fint i en mortel.

2

Värm grädden i en kastrull. Hacka chokladen. Blanda grädde och choklad i en bunke. Rör så att chokladen smälter.

3

Tillsätt polkagrisarna och blanda. Ställ kallt över natten.

4

Forma kulor av smeten. Rull­a dem i florsocker på en tallrik.

5

Garnering Smula över polkagris. Förvara tryffeln kallt.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top