Vit ischoklad med mandel

Du behöver 75 g smör 200 g vit choklad 1 st ägg mandelspån folieformar Gör så här Smält smöret i en kastrull på svag värme...

Tillagningstid: 20 minuter
40 portioner

Du behöver

  • 75 g smör
  • 200 g vit choklad
  • 1 st ägg
  • mandelspån
  • folieformar

Gör så här

Smält smöret i en kastrull på svag värme eller över vattenbad. Dela chokladen i bitar och låt den smälta med. Låt massan svalna lite, men inte stelna. Vispa ägget och rör ner det i smeten. Fyll folieformarna med smet och låt stelna lätt i kylen. Stick ner några mandelspån i varje form innan de stelnat helt.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top